2021-06-18 14:59:47• hírek • Szatmár.ro

Labdarúgótornával ünnepli fennállásának 50. születésnapját az Óvári Szamos SK

Tavaly ünnepelte volna fennállásának 50. évfordulóját az Óvári Szamos Sport Klub, viszont a járványügyi korlátozások miatt kénytelenek voltak egy évvel elhalasztani az jubileumi évfordulóra tervezett eseményt a szervezők.

Az első tornagyőzelmét 1970-ben, egy nagykárolyi tornán aratta a csapat, a klubhoz közel állók pedig ezt a dátumot tekintik a sportklub születésnapjának. A jeles eseményre emlékezve, és a csapat öt évtizedes fennállása előtt tisztelegve a klub vezetőség június 22-én, kedden születésnapi tornával ünnepli az évfordulót.

Az óvári sportpályán reggel 10 órától egy négycsapatos gyermekfoci-tornával indul az esemény, összecsap majd az Óvári Szamos SK ificsapata, az Óvári Általános Iskola válogatott csapata, a Vetési Általános Iskola válogatott csapata, valamint a szatmárnémeti Bălcescu-Petőfi Általános Iskola csapata. A gyerekeket kupákkal, oklevelekkel díjazzák a szervezők.

Délután 5 órától az öregfiúk lépnek pályára, ezúttal is négy csapat mutatkozhat be. Az egyik az óvári öregfiúk csapata, melynek színeiben pályára lép egy olyan játékos is, aki tagja volt az 1970-es bajnokcsapatnak is. Továbbá meghívást kaptak az Autonet és a Draxlmaier Old Boys csapatai is, a torna negyedik résztvevője pedig a Keddi Fiúk baráti alakulata lesz.

A szervezők minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak, hiszen minden mérkőzés sokkal jobb hangulatban zajlik, ha szurkolók is buzdítják a csapatokat. Természetesen a szurkolásért cserébe egy kis frissítő (üdítől, sör) is jár ebben a nagy melegben.

A meghívottak számára pedig a harmadik félidő, azaz az ünnepi asztal sem maradhat majd el, őket néhány finom falatra és egy kellemes beszélgetésre várják, hogy közös nosztalgiával emlékezhessenek meg a falu 50 éves sportéletéről.

A torna a Bethlen Gábor Alap támogatásával valósulhat meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: